Vabilo k sodelovanju pri programu Academia Nuts #2

K sodelovanju in soustvarjanju druge edicije programa vabimo študente, sveže diplomante ali magistre iz najrazličnejših področij, lešnike, orehe, indijske oreščke, mandlje, pistacije, makadamske in predvsem akademske oreščke. 

Program, ki bo potekal od februarja 2021 do januarja 2022, bo obsegal več večernih predavanj, seminarjev, vodstev po razstavah, izlet in zaključno razstavo s tehnično izvedbo in kritjem produkcijskih stroškov v višini 3000 EUR ter neomejeno količino oreščkov po želji.

Akademski oreščki se boste v naslednjih mesecih poglobili v probleme razumevanja, spoznavanja in izražanja na način, ki prečka meje diskurzivnega in vključuje kreativnost vseh sodelujočih. Za svojo rast boste uporabljali znanje, izkušnje in sposobnosti, ki se bodo razvijale v kritičnem, vsestranskem, kolektivnem učnem procesu.

Za sodelovanje pri programu bomo izbrali omejeno število udeležencev na podlagi poslanega CV-ja in motivacijskega pisma (vsaj 500 besed). Prijavitelje prosimo, da v prijavi predstavite svojo umetniško oz. raziskovalno prakso, trenutna zanimanja, tendence ter motivacijo za sodelovanje pri programu ter opišete, kje vidite svoj doprinos k programu.

Kotizacija za celoletni program je 120 eur na osebo, plačilo je mogoče v dveh obrokih.

Prijave pošljite po elektronski pošti (zadeva: Oreščki) na naslova fotopub@fotopub.com in info@ulayfoundation.org  do 4. 2. 2021 do polnoči.

Vabilo na razstavo Academia Nuts #1